ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

Delta-Tech | Ταμειακές Μηχανές, Ταμειακά Συστήματα POS, Ζυγαριές

Ταμειακές Μηχανές - Ταμειακά Συστήματα - Ζυγαριές - Εφαρμογές Λιανικής - Αναλώσιμα - Service


Η Delta-Tech δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1977, με το πιο έμπειρο προσωπικό. Συνεχίζουμε την παράδοση που ξεκίνησε στο Π. Φάληρο στα Ταμειακά Συστήματα από τον Δημήτρη Δεμιρτζόγλου και έπειτα από τον Γιάννη Κεσάτη με νέα έδρα στον Άγιο Δημήτριο.

Έχουμε μεγάλη τεχνογνωσία και πείρα στην εμπορία, εγκατάσταση και Service σε όλα τα Ταμειακά Συστήματα, Ταμειακές Μηχανές, Εφαρμογές Λιανικής (Εμπορικές και Παραγγελιοληψίας) και Ζυγών.

Διαθέτουμε την απαιτούμενη Εξουσιοδότηση και Πιστοποίηση από τον νόμο και το Υπουργείο Οικονομικών για την πώληση και την επισκευή όλων των Ταμειακών Μηχανών και Φορολογικών Μηχανισμών που εμπορευόμαστε.

Παρέχουμε 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη και άμεσο Service ακόμα και στον χώρο σας εάν χρειαστεί.

Όλες η Ταμειακές Μηχανές και η Φορολογικοί Μηχανισμοί που εμπορευόμαστε είναι Νέων Προδιαγραφών, διαθέτουν δυνατότητα διασύνδεσης με τη ΓΓΠΣ, έχουν 1 Χαρτοταινία και Κάρτα Μνήμης.

Σας παρέχουμε Δωρεάν Αποστόλη και Προγραμματισμό της Ταμειακής Μηχανής ή του Φορολογικού Μηχανισμού.

Ταμειακές Μηχανές, Ταμειακά Συστήματα POS, Ζυγαριές, Εφαρμογές Λιανικής, Φορολογικοί, Χαρτοταινίες, Ανιχνευτές πλαστών χαρτονομισμάτων, Barcode Scanners, Θερμικοί Εκτυπωτές, Συρτάρια Ταμείου